Over ons

 

Duurzame mobiliteit over het water

Met ruim een miljard 'normale' fietsen op de planeet besloot Jessica Schiller in 2013 dat het tijd was om de minder bereisde wegen te verkennen. Zij werd de eerste persoon in de geschiedenis die over de San Francisco Bay en de Hudson River fietste over het water.

Acht jaar later is Schiller dé specialist op het gebied van duurzame mobiliteit over het water. Alles met als doel om het leven op een blauwe planeet te verbeteren. De Schiller waterfiets is de enige is zijn soort. Het heeft de karakter en kwaliteit van een racefiets, maar het gemak en comfort van een gewone fiets. Deze waterfiets is volledig verstelbaar en past op de achterbank van een auto.

Maatwerkoplossingen voor ondernemers

Schiller Waterfiets.nl is onderdeel van Aqua Mobility BV; een groothandel in waterrecreatie producten. Het is aan ons om het leven op een blauwe planeet te verbeteren.

Om iets terug te doen voor ondernemers hebben wij duurzame partner oplossingen ontwikkeld voor bootverhuur bedrijven, jachthavens, hotels, familieparken, sportscholen, horeca langs het water, corporates en gemeenten.