Te Land, Ter Zee en in Delfshaven op de Schiller Waterfiets

Goed nieuws! In samenwerking met onze verhuurpartner iKapitein in Rotterdam en het Delfshaven Festival vindt van 16 juli tot en met 8 augustus iedere zaterdag en zondag tussen 12.00 en 14.00 uur Te land, ter zee en in Delfshaven! plaats; een race op de Schiller Waterfiets gecombineerd met een kennisquizconcours op de Aelbrechtskolk.

Weet jij veel over Delfshaven? En heb je geen last van watervrees? Meld je dan aan (als duo), bedenk een originele teamnaam en ga de uitdaging aan! Fiets zo snel mogelijk langs de festivalvlaggen en beantwoordt alle vragen. Race je tegenstanders eruit, luidt de bel zo snel je kunt en maak kans om Winnaar van de Dag of Eindbaas van het Delfshaven Festival te worden.

Geschikt voor het hele gezin! Jandino Asporaat, Joris Lutz, Eveline Van Wanrooij, Jordy Dijkshoorn en Rarko gingen je voor, dus het is aan jullie om hen van de troon te stoten. In de pedalen dus!

Aanmelden doe je hier 👉 https://ikapitein.nl/delfshavenfestival/ bel gerust naar onze verhuurpartner iKapitein op 085 130 52 89 voor het reserveren van een plekje. Per dag kunnen er 4 races plaatsvinden 😃

We zien je graag bij Te land, ter zee en...in Delfshaven!