Schiller Waterfiets, coming soon!

Medio maart 2021 verwachten wij, als exclusief importeur in Nederland, de nieuwe Schiller S1-C. Deze waterfiets is de ideale toevoeging voor onder andere bootverhuurbedrijven, waterrecreanten, campings, sporters en vakantieparken. Door zijn technologie en eenvoudige montage binnen 10 minuten is het voor iedereen mogelijk om deze waterfiets klaar voor gebruik te maken daar waar de weg eindigt.

Duurzaam én sexy

Deze waterfiets van Schiller is volledig uitstootvrij en een lust voor het oog. Door de moderne look en eenvoudige besturing kan bijna iedereen ermee fietsen. De Schiller S1-C heeft twee drijvers die het gewicht van meer dan 400 kg aankunnen. Daarnaast zijn er tal van opties mogelijk aan de voorkant. Denk bijvoorbeeld aan een extra drijver die dwars zit waar je op kunt zitten, mediteren of je tas kunt neerleggen. Bovendien blijf je droog tijdens het fietsen op het water. 

Proefrit aanvragen

Spreekt de Schiller S1-C u aan en wilt u een vrijblijvende proefrit aanvragen? Laat dan uw naam, telefoonnummer en e-mailadres achter. Wij nemen graag contact met u op!