Schiller Waterfiets bij Editie NL op RTL 4

Onze verhuurpartner Nick Posthumus van Bootje Varen Delft verscheen gisteren op de Nationale televisie met zijn verhaal over de Schiller Waterfiets. Hij is pas 17 jaar oud, vaart zijn eigen koers en biedt dagjesmensen de mogelijkheid om de stad Delft op een unieke manier te ervaren op de Schiller Waterfiets.

In de aflevering van Editie NL op RTL 4 vertelt Nick zijn verhaal en geeft hij een demonstratie van het gebruik van de Schiller Waterfiets. Nick verhuurt vanuit Delft 4 supfietsen van Schiller. De reacties zijn volgens hem super positief. Mensen worden heel vaak gefotografeerd en het is stabieler dan dat de meeste mensen denken. Zowel mensen van 80 jaar oud als van 15 jaar kunnen erop fietsen.

Ook de bekende trendwatcher van RTL Lieke Lamb is er bij en heeft lovende woorden over de Schiller Waterfiets. Zij is ervan overtuigd dat de Schiller Waterfiets een blijvertje is en verwacht dat er in de winter flink wat van deze waterfietsen verkocht gaan worden.

Ben je benieuwd naar de aflevering? Bekijk deze dan terug via RTL Xl middels de volgende link vanaf de 10e minuut: https://www.rtlxl.nl/programma/editie-nl/9b83d479-0aba-3bc0-b392-cb38dce6f964

Wil je ook een rit maken door de grachten van Delft of een van onze andere locaties? Reserveer dan nu online en maak de rit van je leven. Alleen of met een groep vrienden, collega's of familie.