Broederliefde in samenwerking met verhuurpartner iKapitein

Op 1 februari is onze verhuurpartner iKapitein gestart met de verhuur van de Schiller Waterfietsen in Delfshaven. Het startsein van de verhuur werd gegeven door leden van de bekende muziekgroep uit dezelfde buurt; Broederliefde.

Rotterdam West

In aanloop naar nieuwe muziek van de bekende muziekgroep hebben Emms en Sjaf uitvoerig de Schiller Waterfiets getest. Tijdens de waterfiets tocht hebben zij een maximale snelheid behaald van 15 km/u!

De video, ter promotie van hun nieuwe single 'We Moeten Door', op de Schiller Waterfiets is al ruim 95.000 keer bekeken en is net als de muziek zeer goed ontvangen. Klik hier om de video te bekijken.

Broederliefde x iKapitein

Zowel onze verhuurpartner iKapitein als de mannen van Broederliefde opereren met veel passie en gedrevenheid vanuit Rotterdam West. Dit was voor beide partijen een mooi gegeven en moment om het startsein samen te doen. Bovendien vinden zij het belangrijk dat de jeugd vooral in deze moeilijke tijden in beweging blijft en komt. Als dit op een innovatieve, sportieve en duurzame manier kan maken zij zich hier samen sterk voor. Zij doen alles om het perspectief van de jeugd op een positieve en bewegelijke manier te vergroten.

Wil je ook verhuurder worden van deze innovatieve, rendabele en sportieve waterfiets dat ook nog eens corona-proof is?

Klik dan hier voor het versturen van jouw gegevens. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.