Schiller Waterbike op de Masters Expo Beurs in de RAI Amsterdam

Het bleef tot de laatste dag spannend of het wel doorging in verband met de maatregelen, maar gelukkig mocht het. Masters Expo 2021 was een groot succes met ruim 350 exposanten en 42.000 bezoekers!

MASTERS EXPO vond dit jaar van 18 t/m 22 november geheel coronaproof plaats. Europa’s enige exclusieve zakenbeurs, met als pijlers authenticiteit, vakmanschap en duurzaamheid toont een diepe focus op ondernemerschap en verbinding. Het waren de Masters die het prestigieuze Hollandcomplex in RAI Amsterdam in november 2021 omtoverden tot een zakenarena van formaat waar wij deel van uit maakten.

masterspexpo_schillerwaterbike

De vraag naar de Schiller Waterbike bleek enorm te zijn tijdens de beurs. Niet alleen vanwege het unieke design, maar vooral om haar duurzame, sportieve en ecologische perspectief op het gebied van waterrecreatie. Zowel persoonlijk als zakelijk waren er geïnteresseerden. Mensen die het willen gebruiken om files te vermijden, of in de verhuur willen plaatsen om een stad vanuit een ander perspectief te kunnen ervaren.

masterspexpo_schillerwaterbike

Wij hebben de beurs succesvol afgesloten en kijken uit naar de opvolging en toekomstige samenwerkingen. Vanuit Schiller Waterbike Europa willen wij iedereen bedanken die de tijd en moeite heeft genomen om langs te komen en in gesprek te gaan over deze unieke en duurzame vorm van watermobiliteit. Bekijk de making of video hieronder.