Video lancering s'werelds eerste Schiller E-Waterbike

In aanloop naar de Masters Expo hebben wij, samen met designer Amin Mayahi van Republic Dutch, intensief gewerkt aan s'werelds eerste Schiller E-Waterbike. Tijdens de beurs op 18 november gaan wij deze feestelijk onthullen.

Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel als we het hebben over werkwaarden. Dit passen wij nu ook toe op het gebied van mobiliteit over het water. Door deze innovatie wordt de rit niet alleen aangenamer, maar kun je ook langere afstanden afleggen. Een wens die zowel uitkomt voor alle afnemers van de Schiller Waterbike wereldwijd, als voor onszelf.

royal3d_schillerwaterbike_rotterdam

In de tussentijd werken wij in samenwerking met Royal3D aan een duurzame cargo-bakfiets voor op het water, gemaakt van gerecycled plastic. Innovatie is voor ons daar waar verbeelding en ambitie samenkomen. Bekijk de making of video hieronder en kom meer te weten over het proces. Uiteraard ben je van harte welkom om samen met ons s'werelds eerste Schiller E-Waterbike te lanceren tijdens de Masters Expo tussen 18 en 22 november in de RAI Amsterdam. Wij staan in hal 12, standnummer 120. Tot dan!