Belgisch Kampioenschappen Waterfietsen op de Schiller Waterbike in Namur

De eerste Belgische Kampioenschappen Waterfietsen in Namen op de Schiller Waterbike is een feit!

In aanloop naar het UEC Europees Kampioenschappen Cyclo-Cross in Namen vond voor het eerst in de geschiedenis, op het terrein van The Flow by Charlie's, de Belgische Kampioenschappen Waterfietsen plaats op de Schiller Waterbike.

In November 2022 zal de stad Namen, die kan bogen op veel ervaring op het vlak van cyclocross, het Europees kampioenschap veldrijden verwelkomen. Namen is een referentie in de veldritwereld. Ook dit nieuwe topevenement in de hoofdstad van Wallonië belooft een groots cyclocrossfeest te worden.

The Flow is de nieuwe nautische basis gelegen in een groene omgeving buiten de stad. Les je dorst met je voeten in het zand, ga voor een Stand Up Paddle-rit rond het Île vas t’y Frotte, probeer paddle-yoga, beachvolleybal of fietsvaren op de Schiller Waterbike in een inspirerende en veilige omgeving.

Wij zijn enorm trots om hier een bijdrage aan de kunnen leveren en op deze manier ook het Belgische publiek kennis te laten maken met duurzame watermobiliteit. Met de lokale organisatie The Flow zijn wij een duurzame samenwerking aangegaan om de Schiller Waterbike ook in België beschikbaar te maken voor waterrecreanten.